Uruguay Klimaat | Klimaat Uruguay Temperatuur Beste Reistijd Weer

Het klimaat van Montevideo Montevideo is de hoofdstad van het Zuid-Amerikaanse land Uruguay en ligt aan een baai van de Atlantische Oceaan. De temperatuur schommelt dan tussen de 20 en 30 graden Celsius.


Uruguay Klimaat Kaart Kaart Van Uruguay Klimaat Zuid Amerika Amerika

Reizen weer en klimaat.

Uruguay klimaat. Het is 59 dagen droog in de winter. In Uruguay heerst een mild gelijkmatig klimaat waar het zelfs in de winter bijna nooit vriest. De gemiddelde minimumtemperatuur komt in maart uit op 15 graden.

Leave a Reply Cancel Reply. Uruguay heeft een mild zeeklimaat. De zomermaanden vallen tijdens onze winter een omgekeerd.

De winters zijn fris met temperaturen die soms dalen tot 10 graden. De watertemperatuur ligt tussen 13C en 26C. De zomer - van november tot maart - is lekker warm met temperaturen tot 28C.

Heel gewoon zijn hoge luchtvochtigheid en mist. In de maand maart ligt de gemiddelde maximumtemperatuur in Uruguay rond de 26 graden Celsius. Winter klimaat Uruguay jun-aug In de winter is het in Uruguay gemiddeld 15C.

In most of the country the average temperatures are similar to those of the coasts of the Mediterranean Sea while in the far north they are a little higher. De hoeveelheid regen is vrij constant door het jaar heen. Er zijn enkele seizoensvariaties van maar extreme temperaturen zijn vrij zeldzaam.

Binnen de hele maand valt er gedurende ongeveer 10 dagen neerslag. Het klimaat kan ook worden omschreven als subtropisch. De meeste regen valt in de lente.

De beste reistijd voor Uruguay is van november tot en met maart. De hoogste gemiddelde temperatuur in Montevideo is 28C in januari en de laagste is 13C in juli. In de kustgebieden van Uruguay is het altijd wat koeler dan in het binnenland.

Het klimaat van Uruguay is gematigd warm. Tijdens onze zomer is het er relatief koelkoud en de beste reistijd is dan ook van november tot en met april waarbij de temperatuur schommelt tussen de 20 en 30 graden met veel zon. Er valt in totaal 177 mm neerslag op 33 dagen.

In Uruguay the climate is temperate with mild winters and hot summers and it is also quite rainy throughout the year. De beste reistijd om naar Uruguay af te reizen is tijdens onze winter. Hele jaar UV-Index tabel voor Uruguay De temperatuur van het water op plaatsen in Uruguay Weersverschijnselen opgenomen in voorgaande jaren in Uruguay Op lange termijn 30 dagen weersvoorspelling voor Uruguay Uruguay maand-tot-maand Reisgids aan weersomstandigheden en de beste tijd om te.

Klimaat en beste reistijd Uruguay Doordat Uruguay ten zuiden ligt van de evenaar zijn de jaargetijden omgedraaid ten opzichte van Nederland. In de winter juni tot augustus - zakt de temperatuur naar 15C. Uruguay kent een gematigd klimaat.

Wat is de beste reistijd voor Uruguay. Het weer in Uruguay is in de zomer aangenaam met temperaturen tussen de 20 en 30 graden. Dit klimaat is te vergelijken met het onze maar heeft door de ligging dicht bij de evenaar hogere gemiddelde temperaturen.

Het klimaat vormt de overgang van het subtropische klimaat van Brazilië naar het gematigde. Posted by l_fortuyn on February 12 2018 Featured No Comments. Your email address will not.

De stranden zijn in. Het aantal uren dat de zon zichtbaar is ligt in maart op deze bestemming rond de 8 uur per dag. Van december tot en met februari is het namelijk zomer in Uruguay.

De beste reistijd voor Montevideo in Uruguay is van januari tm april en november en december waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag. Dit is het zomerseizoen inclusief overgangsmaanden november en maart. In het noorden is het met gemiddelde maxima van 28 tot 35 graden nog een stukje warmer.

De seizoenen zijn precies omgedraaid. De beste tijd en het weer om te reizen naar Uruguay 2021. Voor Zuid-Amerikaanse begrippen is Montevideo zeer veilig rijk en heeft het een uitstekende infrastructuur.

De temperaturen liggen in het zuiden overdag vaak ergens tussen de 23 en 30 graden Celsius.


Gegevens Tabellen En Grafieken Maandelijkse En Jaarlijkse Klimatologische Omstandigheden In Mercedes Uruguay


Montevideo Uruguay Weer 2021 Klimaat En Weer In Montevideo De Beste Tijd En Het Weer Om Te Reizen Naar Montevideo Reizen Weer En Klimaat


Vochtig Subtropisch Klimaat Wikipedia


Uruguay Wikiwoordenboek


Alle Informatie Over Reizen Naar Uruguay Bckpckr


Klimaat Montevideo Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Montevideo Climate Data Org


Uruguay Klimaat En Weer Landenweb Nl


Klimaat Punta Del Este Watertemperatuur Beste Reistijd Weer


Klimaat Maldonado Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor Maldonado Climate Data Org


Beste Reistijd Uruguay Klimaat Info Ander Licht Reizen


Klimaat La Paloma Klimatogram Temperatuur Grafiek En Klimaat Tabel Voor La Paloma Climate Data Org


Klimaat Uruguay Temperatuur Beste Reistijd Weer


Klimaat Mercedes Uruguay


Gegevens Tabellen En Grafieken Maandelijkse En Jaarlijkse Klimatologische Omstandigheden In Mercedes Uruguay


Klimaat Uruguay Temperatuur Beste Reistijd Weer


Klimaat Montevideo Prado Uruguay


Gegevens Tabellen En Grafieken Maandelijkse En Jaarlijkse Klimatologische Omstandigheden In Mercedes Uruguay


Beste Reistijd Montevideo Klimaat En Weer 2 Maanden Om Te Vermijden


Reizen In Uruguay Reisbureau Reisgraag Nl

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url